Родители, вече не трябва да се колебаете, когато избирате дали да се се грижите за своето бебе или за планетата!

Всеки път когато се докосвате до една от нашите кърпички WaterWipes, Вие не просто почиствате бебешката кожа с най-нежната грижа, която може да предложи съвременната наука, но и опазвате околната среда.

WaterWipes единствените бебешки почистващи кърпички само с две съставки, напоени 99.9 % пречистена вода и капка (0.1 % ) плодов екстракт вече са 100 % БИОРАЗГРАДИМИ и БЕЗ ПЛАСТМАСИ.

За да опазим природата заедно и да осигурим по-добър свят и бъдеще на нашите деца, ние от WaterWipes България стартираме кампания за събиране на празните опаковки от нашите кърпички на www.moe-bebe.com и в обектите, където се предлагат WaterWipes.

В тези обекти (списък ТУК!!!) в София и в страната, ще поставим специални картонени кошове (като на снимката), където може да връщате празните опаковки от WaterWipes.

Всеки 5 върнати празни опаковки ще Ви донесат подарък, който ще получите на касова зона

Благодарим ви, че ни помагате да опазим природата заедно!

Събраните по този начин празни опаковки, ще бъдат предадени от нас на сертифицирана компания, за тяхното природосъобразно и екологично чисто последващо оползотворяване.

Какъв по–добър довод за се обърнете към WaterWipes?

WaterWipes са създадени за почистване на нежната бебешка кожа при новородени, преждевременно родени бебета, малки деца и хора с чувствителна и лесно раздразнима кожа.

WaterWipes са единствените бебешки почистващи кърпички само с две съставки, напоени 99.9 % пречистена вода и капка (0.1 % ) плодов екстракт.

Вече 100 % БИОРАЗГРАДИМИ и БЕЗ ПЛАСТМАСИ.

Най-чистите бебешки кърпички на света – Биоразградимите WaterWipes, са направени от 100 % растителни влакна (вискоза) и се разграждат в природата на 100 % само за 12 седмици.

Чистота и грижа обединени от технология, наука и мисъл за бъдещето.

Ако не може да намерите кош за връщане на празни опаковки в близост до Вас, моля вижте това видео https://www.youtube.com/videoklip
или посетете сайта ни : ТУК!

WaterWipes, най-чистити бебешки кърпички на света, не само почистват по-добре от памук и преварена вода, но вече и клинично доказано са почистващите кърпички предпазващи от подсичане (дерматит от пелени)*.

WaterWipes се произвеждат при специална технология и най-строги мерки за чистота и стерилност. Водата в нашите кърпички е преминала 7 степенна филтрация, която я омекотява и подобрява нейната почистваща способност.

WaterWipes водата е с по-добри почистващи качества в сравнение с водата от чешмата, дори и преварена, и изключва използването на консерванти и/или почистващи агенти. Добавената капка стандартизиран екстракт от грейпфрут има антиоксидантно действие и прави WaterWipes съвършения продукт за почистване на нежната бебешка кожа.

Екипът от експерти на Skin Health Aliance, основавайки се на световната научна литература в тази област определя през 2020 г. WaterWipes като продукт с по-добра почистваща сила от тази на водата и памучната кърпа (стандарт в почистването на нежната бебешка кожа)**

WaterWipes се препоръчват от педиатри, неонатолози, акушерки и медицински специалисти навсякъде по света и не случайно са определени като най-добро почистващо средство в грижите за бебешката кожа в редица неонатологични отделения в Великобритания, Ирландия, САЩ, Австралия и Нова Зеландия.

WaterWipes се ползват с препоръката на Дружеството по алергии на Великобритания, Националната екзема асоциация на САЩ, Френската асоциация за превенция на алергиите, Асоциацията на екземите на Австралия, Немското дружество за помощ при алергии и кожни проблеми, Британското веганско общество, Алианс на Българските акушерки и с доверието на българския потребител.

WATERWIPES, THE WORLD’S PUREST BABY WIPES, A CLINICALLY PROVEN TO BE THE NO.1 WIPE AGAINST NAPPY RASH* & 100% BIODEGRADABLE, PLANT-BASED AND PLASTIC

Благодарим ви, че ни помагате да опазим природата заедно!