Заедно в първите 1000 дни

Тази година посрещаме Европейска седмица на бебеносенето със специално събитие, на което са поканени всички бъдещи родители, както и майки и татковци на деца до 3 години. Включете се напълно безплатно в „Заедно в първите 1000 дни: среща на открито“, за да поговорите с експерти в областта на ранното детско развитие и бебеносенето и да получите насоки, които ще ви помогнат да осигурите пълноценна грижа за своето дете в първите, най-важни години от живота му.

Очакваме Ви на 16 май, между 10:30 и 13:30 часа, в Университетската ботаническа градина в София на ул. Московска 49 (до паметника на Васил Левкси).

Събитието е със свободен достъп, но броят на посетителите ще бъде ограничен заради наложените противоепидемични мерки.
Запазете своето място, като попълните този онлайн формуляр:
Подготвили сме цял куп забавления и игри за малки и големи, томболи с награди и специални отстъпки за всички посетители. Побързайте да се регистрирате, за да имате възможност да се включите в класа на MVJ Sport„Танци за мама и бебе“!
На Ваше разположение за съвет и професионална консултация ще бъдат представители на различни организации, посветени на ранното детско развитие, в това число:
Biberschatz – цветни, авторски и мултифункционални гризалки. Те са безопасни за бебета, идеални да държат малките ръчички далеч от косата и лицето на мама.
Kaya baby carriers – „Kaya” е първият сертифициран производител в България на ергономични носилки. Нашите продукти са сбъдната мечта за това Вашето бебче да расте щастливо и здраво, на прегръдка разстояние от своите родители!
The Little Gym е световна спортно-образователна програма, която помага на децата над 4 месеца да изградят ключови за развитието им умения: двигателни, когнитивни и социални. Чрез активно движение, музика, игри и много забавление, бебетата се учат да използват възможностите си по най-добрия начин и да се справят с различни предизвикателства в отделните етапи на растежа си. Повече за заниманията им за най-малките може да разберете тук: https://bit.ly/39iALDw¬
Shushulka – произвеждаме бебешки и детски дрешки от супер фино 100% мерино – подходящи във всеки сезон, включително при силно чувствителна кожа. Допълваме с пелени, одеяла и други истински полезни за родители и деца продукти от 100% муселин в неповторимо красиви десени. Защото ни е грижа.
WaterWipes  са единствените бебешки кърпички със само 2 съставки: 99.9% вода и капка плодов екстракт.
MVJ Sport – Това е танцова програма за мами с бебета от 0 до 2 г. и бременни. Танците са лесни за следване, забавни и в същото време ефективни за поддържане в добра физическа форма. Подходящи за напълно начинаещи и напреднали.
Очакваме Ви!

ЗАПИШИ СЕ!!!

* задължителни полета


Прочетох Общите условия за ползване на сайта и давам своето съгласие данните ми да бъдат обработвани за целта на това събитие!