Project Description

WaterWipes Soapberry са създадени специално за растящите бебета с ЕКСТРАКТ ОТ САПУНЕНО ОРЕХЧЕ – нежен почистващ агент с натурален произход. С подобрена 3D структура на почистващата тъкан, за да са безупречно чисти и най-игривите мъници.

Който се храни се цапа и има нужда от истинско почистване.

От 2 ноември 2020 година при поръчка на пакет 30-дневно меню от Детска кухня Ян – Бибиян, ще получите подарък 2 пакета кърпички WaterWipes Soapberry.

Подаръкът се получава при доставка на едно от първите 10 менюта от пакета и важи само за доставки до адрес на клиент.
Повече информация за менютата на Детска кухня Ян-Бибиян може да намерите ТУК!!!

Soapberry (Sapindus trifoliatus) или сапунено орехче е плод, подобен на череша, който съдържа сапонин – нежно естествено почистващо средство. В козметиката се използват изсушените обвивки (черупки) на плодовете на сапуненото дърво. То вирее основно в подножието на Хималаите (северна Индия и Непал). Сапуненото орехче се състои от едно сравнително голямо семе, което е заобиколено от слой от плодова каша, където се съдържат сапонини (12-18%).  С много високо съдържание на естествени пенители, сапунените ядки са 100% природна алтернатива на химическите перилни препарати и почистващи вещества. Високоефективни и щадящи към кожата, плодовете се използват от хиляди години като нежно и естествено почистващо средство за измиване на фини тъкани, за грижа за косата и лична хигиена. Сапуненото орехче е подходящо за всички с алергични и с чувствителна кожа, екзема и псориазис, включително новородени бебета.