Основният комплект за бебе – Истински истории, въпроси и съвети от здравни работници.

Когато става дума за бебешки продукти, списъкът е безкраен. Всичко от украсата на детската стая до начините на транспортиране трябва да бъде издирено, купено и да се намери място за него, което може да ви обърка окончателно. Но за да започнете това пътуване с най-добрия старт трябва да се съсредоточите върху важните неща. Съставили сме списък от продукти, които са наистина необходими, плюс някои неща, за които не си струва да си губите времето, парите и безценното място за съхранение.

Основният комплект за бебе

  1. Кърпички

Истина е, че вашето бебе само ще яде, ще спи и ще ака, което е свързано с много бърсания на дупе, особено през първите дни. Създадени само с използване на вода и капка плодов екстракт WaterWipes са най-чистите мокри кърпички за бебе и са най-близкото решение до памук и вода.

  1. Пелени

Складирайте ги без отлагане. Или това, или поемате риска да ходите със сънени очи до супермаркета.

  1. Муселинови кърпи

Много удобни за попиване на много течности, повърнато мляко, пиш, течно ако, сълзи (ваши и на бебето), ако трябва да ги назовем.

  1. Лесни за обличане дрехи

Истинските дрешки като ризи и жилетки са хубави, но ще събличате и ще обличате отново бебето си толкова пъти, че закопчаващите се отпред бодита винаги ще са за предпочитане. И не забравяйте, че бебетата растат изключително бързо, така че няма нужда да се стараем излишно.

  1. Одеяла

Ажурните одеяла са добра идея, защото с тях на бебето му е уютно, като същевременно са дишащи.

  1. Шише за новородено или комплект за стерилизиране

Смята се, че кърменето е най-добрият начин за хранене на вашето бебе. Все пак ако по някаква причина не искате или не можете да кърмите, то би било добра идея да имате тези неща като начало. Може да установите, че по някаква причина трябва да преминете към хранене от шише или искате да се изявите, така че друг ще трябва да се занимава с храненето.

Може да се спори – различни мнения и гледни точки за основният комплект за бебе

  1. Одеялца за повиване

Наистина няма нужда от специални одеялца за повиване; едно обикновено би свършило чудесна работа.

  1. Устройство за затопляне на мокри кърпички

Това устройство трябва да бъде включено в контакт, което означава, че кърпичките ще могат да се намират в едно помещение, което не е особено практично.

  1. Кошче за пелени

Тук мненията се разделят. Според някой кошчето за пелени е наистина полезно, но може да заема много място и е лесно да се забрави, че има нужда да бъде изпразвано. Просто друго решение е обикновено кошче за пелени, което да се изпразва редовно.