WaterWipes биоразградими за бебета и деца

WaterWipes Soapberry с екстракт от сапунено орехче са специално създадени за деликатната бебешка кожа в момента, когато Вашето дете започне да расте, да опознава света, да се храни самò и да се цапа. Съобразени с нуждата на кожата на малките изследователи, WaterWipes Soapberry имат подобрена структура на тъканта, така че да почистят различни замърсявания, но в същото време да бъдат нежни и щадящи към бебешката и детска кожа.

Кърпичка изработена от вискоза. 100% биоразградим материал на растителна основа. Разгражда се в природата на 100% за 12 седмици.

*може да съдържа следи от бензалкониев хлорид

Soapberry (Sapindus trifoliatus) или сапунено орехче е плод, подобен на череша, който съдържа сапонин – нежно естествено почистващо средство. Сапуненото орехче се състои от едно сравнително голямо семе, което е заобиколено от слой от плодова каша, където се съдържат сапонини (12-18%). С много високо съдържание на естествени пенители, сапунените ядки са високоефективни и щадящи към кожата. Използвани за грижа за косата и лична хигиена, те са подходящи за хора с чувствителна кожа, екзема и псориазис, включително новородени бебета.

къде да купя
поръчай

по-чисти от обикновен памук и вода

най-чистите бебешки кърпички на света

подходящ за новородени и недоносени

препоръчани от Allergy UK и Skin Health Alliance

99,9% вода и капка плодов екстракт

WaterWipes Soapberry

Soapberry (Sapindus trifoliatus) или сапунено орехче е плод, подобен на череша, който съдържа сапонин – нежно естествено почистващо средство.  Сапуненото орехче се състои от едно сравнително голямо семе, което е заобиколено от слой от плодова каша, където се съдържа сапонинът. Плодът се използва от хиляди години като нежно и естествено почистващо средство за измиване на фини тъкани, за грижа за косата и лична хигиена.

99.9% пречистена вода, преминала 7 етапа на пречистване. Пречистената вода осигурява нежно и ефикасно почистване на деликатната бебешка кожа, без добавянето на неприсъщи и неподходящи за кожата на новородените химикали.

Екстрактът от семената на грейпфрут е богат на витамин Ц и има етествени антиоксидантни свойства. Запазва физиологичната функция на кожата и действа като естествен защитен агент.

повече за бебешката кожа

виж още
Go to Top