Water Wipes

Water Wipes са съзададени за почистване на нежната бебешка кожа
при новородени, недоносени бебета, малки деца, подходящи са за подрастващи и възрастни с
чувствителна и лесно раздранима кожа.

Най-чистите бебешки почистващи кърпички Water Wipes

WaterWipes са единствените бебешки почистващи кърпички
само с две съставки, напоени с 99.9% пречистнена вода и 0.1% (капка) плодов екстракт.

Water Wipes, най-чиститие бебешки кърпички на света, не само почистват по-добре от памук и преварена вода, но вече и клинично доказано са почистващите кърпички предпазващи от подсичане „бебешкото дупе“(дерматит от пелени)*.

Проведените две мащабни клинични проучвания сред > 1800 бебета, едното от които при преждевременно родени, в рамките на 2021 година , категорично доказаха: Почистването не бебешката кожа при всяка смяна на пелените с WaterWipes намалява продължителността и тежестта на симптомите на подсичане.

Water Wipes са съзададени за почистване на нежната бебешка кожа при новородени, недоносени бебета, малки деца, подходящи са за подрастващи и възрастни с чувствителна и лесно раздранима кожа.

Water Wipes са единствените бебешки почистващи кърпички само с две съставки, напоени с 99.9% пречистнена вода и 0.1% (капка) плодов екстракт.

Water Wipes се произвеждат при специална технология и най-строги мерки за чистота и стерилност. Водата в нашите кърпички е преминала 7 степенна филтрация, която я омекотява и подобрява нейната почистваща способност.

WaterWipes водата е с по-добри почистващи качества в сравнение с водата от чешмата. Дори и преварена, и изключва използването на консерванти и/или почистващи агенти. Добавената капка стандартизиран екстракт от грейпфрут има антиаоксидантно дейсвие и прави WaterWipes съвършенния продукт за почистване на нежната бебешка кожа.

Екипът от експерти на Skin Health Aliance, основавайки се на световната научна литература в тази област определя през 2020 г. WaterWipes  като продукт с по-добра почистваща сила от тази на водата и памучната кърпа (стандарт в почистването на нежната бебешка кожа)**

Water Wipes се препоръчват от педиатри, неонатолози, акушерки и медицински специалисти навсякъде по света. Не случайно са определени като средство на пръв избор в грижите за бебешката кожа. Така е в редица неонатологични отделения в Великобритания, Ирландия, САЩ, Австралия и Нова Зеландия.

WaterWipes се ползват с препоръката на Дружеството по алергии на Великобритания, Националната екзема асоциация на САЩ, Френската асоциация за превенция на алергиите. Също така и от Асоциацията на екземите на Австралазия, Немското дружество за помощ при алергии и кожни проблеми. А също от Британското веганско общество, Алианс на Българските и доверието на българския потребтел.

Сега със гордост ви съобщаваме , че сме 100% биоразградими и без пластмаси.

WaterWipes все още си остават най-чистите бебешки кърпички на света , но вече по-добри и мислещи за платената и нашето бъдеще. Биоразградимите WaterWipes са направени от 100% растителни влакна (вискоза) и се разграждат в природата на 100% само за 12 седмици.

За това и ние от WaterWipes променихме нашата опаковка и начин на сгъване, които най-добре да отговарят на чистотатата, която носим в себе си.

Родителите вече не трябва да се колебаят когато избират как да се грижат за своето бебе и за планетата

Всеки път когато те се докосват до една от нашите кърпички WaterWipes те не просто почистват бебешкото „дупе“! Те се грижат се бебешката кожа с най-нежната грижа която може да предложи съвременната наука.

Какъв по –добър довод за се обърнете към WaterWipes?

Чистота и грижа обединени от технология, наука и мисъл за бъдещето.

WaterWipes, the world’s purest baby wipes, a clinically proven to be the no.1 wipe against nappy rash* & 100% biodegradable, plant-based and plastic

Мокри бебешки кърпички WaterWipes - почистващи бебешки кърпички за новородено и бебета награда
Горди сме да споделим с Вас, че WaterWipes най-чистите бебешки кърпички на света са отличени, като победител! Това стана в категорията „Най-добри мокри кърпички на тазгодишните Bulgaria Mother & Baby Awards, 2022.
Благодарим на журито за високата оценка, а на всички родители за гласуваното доверие.