бебешки почистващи кърпички WaterWipes

Биоразградими бебешки почистващи кърпички WaterWipes за новородени и кърмачета

почистващи кърпички WaterWipes

често задавани въпроси за почистващи кърпички WaterWipes

Бебешки мокри кърпички WaterWipes са най-чистите бебешки кърпички в света. Нашите бебешки мокри кърпички съдържат 99,9% вода и капка екстракт от плодове, така че са безопасни за употреба върху деликатната кожа на новороденото.

Бебешките мокри кърпички WaterWipes са направени от 99,9% вода и капка плодов екстракт (съдържа следи от бензалкониев хлорид).

Нашите биоразградими кърпички за бебета са направени от 100% вискоза, възобновяем материал на растителна основа. Вискозата има копринено меко усещане върху кожата на вашето бебе и е силна, което означава, че няма да се разпадне в ръката ви, така че можете да почистите и промените бебето си с увереност.

Нашите оригинални бебешки почистващи кърпички WaterWipes са произведени в Drogheda, Co. Louth, Ирландия.

Когато се роди бебето, кожата му е много по-тънка от тази на възрастен. Поради това акушерката Маргарет Мериган Финан препоръчва да използвате памучна вата и вода ИЛИ бебешки почистващи кърпички WaterWipes.

Нашите бебешки водни кърпички са свеж продукт, който съдържа 99,9% вода и капка екстракт от плодове, така че са подходящи за кожата на новородените.

Да. Когато се роди бебето, кожата му е много по-тънка от тази на възрастен и следователно по-деликатна. Поради това акушерката Маргарет Мериган Финан препоръчва да използвате памучна вата и вода ИЛИ WaterWipes бебешки мокри кърпички.

Водата в нашите кърпички преминава през уникален процес на пречистване и затова са по-чист метод за почистване на бебешката кожа. Алиансът за здраве на кожата потвърди, че WaterWipes са „по-чисти от памучната вата и водата“.

Да. Нашите чувствителни бебешки мокри кърпички съдържат 99,9% вода и капка екстракт от плодове, така че са идеални за чувствителна кожа.

Нашите биоразградими кърпички за бебета са изработени от 100% възобновяеми растителни влакна. Те са независимо тествани, за да отговарят на индустриалния стандарт за биоразградимост (EN13432) и ще се разграждат биологично след 12 седмици. Когато материалът се разгражда биологично, това означава, че при подходящи условия и наличие на микроорганизми, гъбички или бактерии, той в крайна сметка ще се разпадне до основните си компоненти и ще се слее отново със земята.

Ако се интересувате да научите повече, препоръчваме да прочетете нашата статия на тема „Какво означава биоразградимо?“

Ние сме на път да направим всички наши опаковки рециклируеми. Понастоящем всички наши кутии са изработени от рециклиран картон и могат да бъдат рециклирани широко. Нашата чанта е изработена от полиетилен с ниска плътност. Този материал може да се рециклира в специализирани съоръжения.

Фолиото, използвано за опаковане на нашите индивидуални опаковки от кърпички, в момента не може да се рециклира. Фолиото, което използваме, играе специална роля за поддържане на кърпичките ни свежи, тъй като осигурява херметично затваряне, което помага да се поддържа целостта на нашия продукт. Понастоящем алтернативни рециклируеми фолиа със същите херметични свойства не са лесно достъпни, но в момента изпробваме някои опции и сме уверени, че ще намерим решение, което защитава чистотата на нашия продукт и опазва околната среда.

Не, биоразградимите бебешки мокри почистващи кърпички WaterWipes не се използват многократно и трябва да се изхвърлят правилно след употреба. Моля, изхвърлете в съответствие с местните указания.

Тъй като нашите мокри кърпички са направени от растителни влакна, те могат да бъдат изхвърлени във вашия контейнер за компост, който се събира и изпраща за промишлено компостиране. Можете да ги поставите в контейнера за компост разхлабени или увити в биоразградима подложка, но поради хигиенни причини все пак е най-добре да изхвърлите кърпичките, използвани за смяна на пелените в нормалната кошница. Ако не сте сигурни дали вашият местен доставчик на кошчета приема биоразградими кърпички за бебета, моля, проверете уебсайта им.

Биоразградимите бебешки кърпички WaterWipes в момента не са подходящи за домашно компостиране. Домашното компостиране отнема повече време, тъй като обикновено се извършва в домашна градина, използвайки по-ниски температури. Не всеки материал ще бъде подходящ за домашно компостиране.

Не, никога не трябва да изхвърляте кърпички в тоалетната чиния. Дори Биоразградимите кърпички за бебета, комбинирани с масла за готвене и други нежелани продукти, които се промиват, могат да бъдат вредни за канализацията. Ако продуктът е етикетиран като биоразградим, това не означава, че може да се изхвърля в тоалетната чиния.

Да. Нашите бебешки водни кърпички не съдържат никакъв изкуствен аромат и се считат за хипоалергенни.

Както всички мокри кърпички, нашите бебешки кърпички WaterWipes имат срок на годност. Препоръчваме отваряне в рамките на 18 месеца от датата на производство и използване на опаковката в рамките на един месец от отварянето. Датата на производство и срока на годност са отпечатани на гърба на опаковката.

Да. Нашите бебешки мокри кърпички не съдържат съставки, които могат допълнително да раздразнят нежната кожа на вашето бебе. Бебешките кърпички WaterWipes не са лек за обрив от пелени – но важното е, че не съдържат съставките, които могат да причинят или изострят обрив от пелени.

Не. Не препоръчваме нашите бебешки водни кърпички да се изваждат от опаковката и да се прехвърлят в друг контейнер, нито опаковката да се претопля. Бебешките мокри кърпички WaterWipes не съдържат никакви химикали или консерванти като другите мокри кърпички. Те са свеж натурален продукт и трябва да се съхраняват на хладно и сухо място. Препоръчваме кърпичките WaterWipes да се използват в рамките на 4 седмици след отваряне.

Не. Нашите бебешки мокри кърпички съдържат 99,9% вода и капка екстракт от плодове.

Да. Нашите бебешки водни кърпички съдържат 99,9% вода и капка екстракт от плодове. Много хора използват бебешки кърпички WaterWipes между времето за къпане, тъй като те са по-нежни към кожата на бебето или малкото дете.

почистващи кърпички WaterWipes по-чисти от обикновен памук и вода

по-чисти от обикновен памук и вода

почистващи кърпички WaterWipes са най-чистите бебешки кърпички на света

най-чистите бебешки кърпички на света

почистващи кърпички WaterWipes са подходящ за новородени и недоносени

подходящ за новородени и недоносени

почистващи кърпички WaterWipes са препоръчани от Allergy UK и Skin Health Alliance

препоръчани от Allergy UK и Skin Health Alliance

почистващи кърпички WaterWipes съдържат 99,9% вода и капка плодов екстракт

99,9% вода и капка плодов екстракт

повече за бебешката кожа

Go to Top