Да опазим природата заедно, за едно по-щастливо утре!

Ако се чудите какво да правите с празните опаковки от любимите Ви мокри кърпички, ние имаме решение.


Изпратете ни 5 празни опаковки от WaterWipes x 60 или WaterWipes Soapberry x 60 и ще получите ПОДАРЪК 1 пакет WaterWipes On The GO x 28.

ИЛИ

Изпратете ни 10 празни опаковки от WaterWipes x 60 или WaterWipes Soapberry x 60 и ще получите ПОДАРЪК WaterWipes x 60 + рамка за снимка или WaterWipes Soapberry x 60 + рамка за снимка.

Ние ще се погрижим празните опаковки да отидат на правилното място.

Изпращайте празните опаковки на адрес: За МАКАВЕ ЕООД, 1517 София, ул. Константин Фотинов 113А, ет.2, офис 7

НАЧИНА НА ИЗПРАЩАНЕ НА ПРАЗНИТЕ ОПАКОВКИ ИЗБИРАТЕ ВИЕ

  • Български пощи – до адрес
  • ЕКОНТ – до офис „Момина Клисура“ София или до адрес
  • Други Куриерски фирми – до адрес

Изпращането на празните опаковки към Макаве ЕООД е за сметка на изпращача. Изпращането на Вашия ПОДАРЪК е за наша сметка и е напълно БЕЗПЛАТНО за Вас!

* Не забравяйте заедно с празните опаковки да ни изпратите и вашия телефонен номер, за да може да се свържем с Вас за уточнение, ако се налага.

Ние от WaterWipes се гордеем с това, че правим най-чистата бебешка кърпички подходящи за новородени, недоносени деца и хора с чувствителна кожа, което ни прави отговорни за бъдещето на нашите деца и трябва да пазим и защитаваме планетата, която те ще наследят.

„WaterWipes – толкова чисти и нежни като памучна кърпа и вода“. За да направим най-чистите бебешки кърпички в света, използваме възможно най-малко съставки и технически процес на производство, който променя структурата на водата, за да направим молекулите и още по-малки, което я прави още по-ефективно почистващо средство.

WaterWipes са пакетирани в защитена среда, която не позволява проникването на микроорганизми до момента на отваряне, напълно чисти, нежни и безвредни. Водата , която използваме е преминала 7-степенно дълбоко пречистване.

WaterWipes кърпички съдържат 99,9% вода и капка плодов екстракт.

WaterWipes Soapberry съдържат 99,9% вода, капка плодов екстракт и екстракт от сапунено орехче.

Моля, изхвърляйте WaterWipes отговорно. Не изхвърляйте кърпичките в тоалетната, а в подходящите за това места. Изпратете ни Вашите празни опаковки от WaterWipes и ние ще се погрижим те да отидат на правилното място.Това е най-добрият начин да помогнем за опазването на околната среда.